A klub szabályzata

Szabad Nyelvklub

1. Kulturált viselkedés

A klubban az általános magatartási normáknak megfelelően kell viselkedni. Nem szabad a klub működését zavarni, és törekedni kell a jó hangulatának megőrzésére. Nem szabad személyeskedni, mások méltóságát sértő (pl. rasszista) megjegyzéseket tenni.

2. Csak idegen nyelven beszélünk

Ez egy idegen nyelvű klub, az időtartama alatt kerüljük a magyar beszédet, és a csoportunknak megfelelő idegen nyelvet használjuk. Ha nem jut eszünkbe egy szó, próbáljuk meg körülírni az adott nyelven, gyakorolva azt a helyzetet, mintha a többiek nem értenének magyarul. Kivételt képeznek e szabály alól a klubra vonatkozó technikai megbeszélések (pl. belépéskor az azonosítás, fizetés), amelyek történhetnek magyarul.

3. Tagdíjfizetés

A klub fenntartása érdekében a tagoknak fizetni kell az előírt mértékű tagdíjat a második megjelenésüktől kezdve (az árakról aktuális információ a kezdőoldalon található). Minden érkezéskor be kell mutatkozni a klub adminisztrátorának, és ha ő megállapítja, hogy lejárt az előző tagdíjfizetés, meg kell neki fizetni a kiválasztott időre szóló tagdíjat.

4. MagNet házirendje

A teremben mindenkinek be kell tartani a helyszínt biztosító MagNet Ház szabályait: legfeljebb 30 fő lehet a teremben; nem szabad enni, és inni is csak zárható palackból szabad; tilos a dohányzás; vigyázzunk a teremre és a berendezésre.

5. Adatvédelem

A honlapon megadott adatokat a következők szerint használjuk. A tag nevét és nyelveit a klub adminisztrátorai láthatják, és a jelenlét regisztrálásához használják; ezeket harmadik félnek nem adják tovább. Az e-mail címet a rendszer használja bizonyos üzenetek küldésére (az automatikus üzenetek kikapcsolhatók), valamint ezzel lehet belépni a honlapra. A megadott nyelveket név nélkül, összesített formában közzétehetjük a honlapon, valamint (ritka nyelvek esetén) név nélkül megoszthatjuk a nyelv jelenlétét más jelentkezőkkel. A honlapra belépéshez megadott jelszót csak olyan formában tároljuk, amelyből nem fejthető vissza, és csak összehasonlításra alkalmas. A jelszón kívül minden adatot láthat a klubvezető, aki a klub működésének biztosítására használhatja ezeket, és másnak (a fent leírtakon kívül) nem adja tovább. Ha egy tag kifejezetten kéri, töröljük minden tárolt adatát a rendszerből (a tagság megszüntetésével együtt).